• image
  • image

Τρόποι πληρωμής - Χρεώσεις

Εκτύπωση
PDF

Το κόστος αποστολής για την Ελληνική Επικράτεια διαμορφώνεται:

-Για αγορές από 0 έως 249,00 ευρώ το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 5,50 ευρώ + ΦΠΑ.

-Για αγορές άνω των 249,00 ευρώ σας κάνουμε δώρο τα έξοδα αποστολής.

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Παραγγελίες που λαμβάνονται μέχρι τις 14:30 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και Σάββατο μέχρι 12:00 μ.μ. παραδίδονται στην εταιρεία αποστολής αυθημερόν.

Εάν επιθυμείτε η παράδοση να γίνει Σάββατο παρακαλώ δηλώστε το στην σημείωση πελάτη κατά τη πραγματοποίηση της παραγγελία σας.(Το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 2,50€ ασχέτως το τελικό ποσό τη παραγγελία σας).

Τα  Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ) είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

1. Με Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε

3. Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express  που έχουν εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή, και για δική σας ασφάλεια θα πρέπει να είστε παρόν για την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας  και την ταυτότητα σας.

4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε με email το ονομαστικό καταθετήριο στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας (ο χρόνος παράδοσης άρχεται από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου). Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

1 Τράπεζα : ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

 

IBAN Number: GR 810 110 378 000 00 378 440 415 76

 

2 Τράπεζα :   ALPHA BANK

 

IBAN Number:  GR 860 140 9100 9100 0232 000 3826

 

3 Τράπεζα ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

ΙΒΑΝ Number: GR 08 0172 3530 0053 5302 7631 213

 

Δικαιούχος: ΑΦΟΙ ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗ Ο.Ε.

 

Επίσης το egenius.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ο αριθμός ταυτότητας (για να διασφαλίσουμε ταυτοπροσωπία με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αφού επιλέξετε να αγοράσετε μέσω πιστωτικής), ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας), αριθμό fax και επάγγελμα.

Επιβεβαίωση της παραγγελίας

Μετά την παραγγελία σας και εφόσον είστε νέο πελάτης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail (στην από εσάς υποδειχθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση) ή και μέσω τηλεφώνου για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας.

υνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express